תופעות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/06/2019 | 09:51 | מאת: עדי

שלום, לאחר חודשיים מניתוח ויטרקטומי וקילוף קרום אני עדיין רואה מעין חוטים ונקודות. מה הסיבה לכך? והאם המצב ישתנה? תודה

לעיתים עדיין יש תגובה דלקתית בזגוגית לאחר ניתוח ולוקח זמן עד שזה חולף לחלוטין ומשתפר. לעיתים יש שארית של זגוגית שנשארת לאחר ניתוח ולכן רואים נקודות וחוטים. במצב זה לעיתים רואים אותם ולעיתים לא אבל זה לא נעלם.

01/07/2019 | 20:03 | מאת: עדי

תודה על תשובתך. שאלה נוספת:האם יש צורך להוציא את התפר שקיים בקרנית.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות