הבזקי אור בראייה יותר בצד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

08/03/2019 | 10:51 | מאת: דוג

הבוקר קצתי והיו לי הבזקי אור בעיניים ממש חתכים של אור במהירות בשתי העיניים יותר בעין ימים. לא מלוןה בכאב ראש או סחרחורת פשוט הבזקים לאחר 5-6 דקות זה נעלם כלא היה וכעת יש לי תחושה מוזרה בעין שוב לא כואב או משו אבל מוזר לא יודע להגדיר עליי לסור בדחיפות לבדיקה או שזה יכול לחכות? אני בן 29 בלי בעיות בעיניים ידועות עם משקפי ראייה מידות1,1.5 עם 1 צלינדר תודה!

במידה ויש הבזקי אור בעין יש לפנות לבדיקת עיניים בהקדם לשלול נוכחות של קרע ברשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות