ירידה בחדות בפתאומיות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

29/05/2018 | 20:22 | מאת: דוד

לפני מספר ימים כשבוע התיעלה ירידה בחדות בקריאה מקרוב , היום התחילה לי בעין סוג של מדוזה זזה לי בעין . עיגול שקוף . זה מסוכן ? הזמתי רוםא אבל זה לעוד שבועיים

29/05/2018 | 20:27 | מאת: פרופ' דב וינברגר

נרדה ביכולת למקד כמו שאתה מתאר שתי תופעות שונות מבחינת העיין. הירידה ביכולת קריאה לקרוב מתרחשת עם ההתבגרות או בירידה ביכולת למקד כמו מאמץ חריג במבט לקרוב. הדבר המוגדר כמדוזה הוא הפרעה בזגוגית העין. אני יכול להגדיר האם שבועיים המתנה לרופא עיניים הם זמן ארוך מדי. תנסה להקדים את הבדיקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות