פיענוח בדיקת ה-OCT אני לא מבין מה זה אומר בשפה פשוטה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/01/2018 | 19:23 | מאת: דותן

בדיקת ה- OCT עין ימין קונטור מקולרי שמור. סופרו נזלית למרכז עיבוי רטינלי קל עם הידרציה ציסטית ו מוקדים של רפלקטיביות גבוהה בתוך . מעט דרוזן קטנים.MAS/. הרשתית עם הצללה מאחוריהם היכולים להתאים לאקסודטים . מיקרון 248-עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-248 מיקרון

20/01/2018 | 00:50 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הרבה סיבות יש למצב זה אך אין אפשרות להסביר את הכתוב, אילו מחלות יש לך? מה גילך? יכול להתאים לסוכרת, הפרעות אחרות בכלי הדם של הרשתית, מהי חדות הראיה, ולכן גם אי אפשר לתת המלצה לטיפול, לדעתי מוטב לבקר אצל רופא מומחה לרשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות