a m d מה תופעות המחלה ומהי התרופה?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

30/10/2017 | 23:39 | מאת: ברוך

מה זאת המחלה a m d מה ההבדל בין א.מ.ד יבש ורטוב והאם אפשר להבריא מהמחלה?

31/10/2017 | 09:10 | מאת: פרופ וינברגר

AMD הוא ניוון מרכז הראיה כתוצאה מגיל. שני התצורות של המחלה שהזכרת הם על אותו מנעד. אין אפשרות להבריא מהמחלה אך ניתן בהחלט לעצור אותה או להפחית את נזקיה. מציע שתכנס לקרוא בפירוט באתרים הרבים הדנים במחלה זו

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות