יש חשד למחלת סטרגרדט

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/09/2016 | 13:31 | מאת: שני

יש חשד ל סטרגרדט האם המחלה יכולה להדרדר לאיבוד ראיה? האם ניתן להאט התקדמות שלה ואם כן עי מה ? קבעו לי תור לעוד חודשיים ואני מאוד לחוצה אשמח אם תוכלו לענות לי

19/09/2016 | 22:23 | מאת: פרופ' דב וינברגר

המחלה יכולה לפגוע בראיה המרכזית אך אינה גורמת לעיוורון מוחלט. עד עתה קיימים רק מחקרים ספורים בנסיון לעכב את התפתחות המחלה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות