בהמשך לשאלה הקודמת לאחר 8 חודשים של ויטרו' וקטרקט

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/08/2016 | 23:50 | מאת: ארז

שלום שוב פר', מבדיקת האו סי טי רואים בבירור שחסרה לי רקמה וזה מקור הבעיה של הקווים העקומים (כך לפי דבריו של הפר'). שאלתי..האם בגלל זה אני גם רואה הכל בקטן ואם יש נוזלים האם יש משהו לעשות בנידון? והאם בשנים הקרובות תהיה אופציית השתלת רקמה ? מפני שהקווים העקומים ממש מציקים לחיי היום יום

31/08/2016 | 05:35 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אכן חוסר הרקמה במרכז הראיה הוא סיבה לראיה מעוותת. אין בידי את הצילומים העדכניים ויתכן שקיים קרום פרוש על פני הרשתית ואזי אפשר להסיר אותו בניתוח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות