תוצאות בדיקת oct דחוףף

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/05/2016 | 08:52 | מאת: שני

בת 40 בבדיקת oct נמצא צלקת מקולרית אטרופיתה התדקקות של שכבת הרשתית התבטאויות מודגשת של הכרואיד עקב דלדול שכבת הרשתית פגמים בEZ עם שרידים של שכבת ה PR במרכז עובי הרשתית 129 מיקרון. תמונה יכולה להתאים ל דיסטרופיה מקולרית כמו למשל stargardt? מה המחלה שיש לי? מה חומרת הממצאים?האם המצב חמור מאוד?

02/06/2016 | 18:04 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אכן לפי תיאורך יש לך סוג כלשהו של ניוון מקולרי. ללא הצילומים עצמם וללא בדיקה קלינית לא ניתן להגיד בוודאות איזו מחלה יש לך ומה הצפי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות