דימום ברישתית-מעל שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/07/2017 | 09:21 | מאת: סיגל

יש לי כבר שבועיים דימום ברישתית, לפי בדיקת מומחה רישתת יש כלי דם מדמם לא ידוע הרישתית תקינה. מה עליי לעשות?האם להמתין ? האם יכול להיות נזק בלתי הפיך? תודה , אשמח לתגובתך.

05/07/2017 | 18:34 | מאת: פרופ' דב וינברגר

איני יכול לומר מה מהות הדימום ובעיקר באיזו שכבה הוא נמצא. דימום מתחת לרשתית אני בדרך! כלל מסריץ טיפול די דחוף לעומת דימום מעל הרשתית שסיבותיו אחרות. יש מספר בדיקות כולל הדמיה של הרשתית. מעבר לכך איני יכול לומר.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות