הרגשה משונה לאחר ניתוח של הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/06/2017 | 21:02 | מאת: דוד משלי

אני נמצא שלושה שבועות לאחר ניתוח הפרדת הרשתית בעין שמאל שבו הכניסו לי גז אני מרגיש עכשיו כאלו שהעין נמצאת בתוך נוזל שמתנדנד האם זה סביר אשמח מאוד לקבל תשובה . נאמר לי שהגז יצא מהעין תוך 7 - 8 שבועות

15/06/2017 | 13:47 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הרגשתך כזו מכיוון שהעין אינה מלאה בגז שהולך ונספג. בקרוב יופיע מסך שחור בחלק התחתון שהוא הבועה שנעלמה. הדבר החשוב הוא שהרשתית תשאר צמודה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות