האם יש טיפול - האם זה חמור ומה יש לעשות ?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

16/05/2017 | 19:05 | מאת: רוחמה ליאני

בבדיקה OCT - עין ימין הפרדות של ה _RPE תתת מקולרי עם הרמת של הרשתית ואבדן הקונטור הפוביאלי מעל מוקד ההפרדות מספר מוקדים היפר רפלקטיביים בשכבבות הרשתית הפנימיות היכולים להתאים . לדרוזן ללא עדות לנגע פעיל סביב במקוקלה מעט שינויים גליים בשכבות הרשתית החיצוניות היכולים להתאים לדרוזן ללא עדות לנגע פעיל עובי הרשתית המקולרית מגיע ל 359 מיקרון HYPER REFLECTIVEDOTS

16/05/2017 | 19:10 | מאת: פרופ׳ דב וינברגר

לפי התאור מדובר כנראה בתופעה הקרויה PED הדבר מצריך בדיקה של רופא מומחה ברשתית. לעיתים נוהגים להזריק זריקות לעין

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות