דואוטראב טיפות לגלאקומה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

16/05/2017 | 18:04 | מאת: מוטי

שלום, אני סובל גם מבעיות ברשתית ובקושי רואה בעיין שמאל - השאלה היא האם דואוטראב לא רצוי לסובלים מהרישתית ויש להחליפה, כפי שנאמר לחברי גם עם בעית גלאוקומה דומה? תודה

16/05/2017 | 19:14 | מאת: פרופ׳ דב וינברגר

דואוטראב הינה תרופה נגד גלאוקומה ומיועדת להורדת לחץ, בד״כ אין קשר בין תרופה זו לבעיות גלאוקומה וניתן להשתמש בה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות