בקשה להסבר בעקבות בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/03/2017 | 16:41 | מאת: מנחם

סוכרתי. A1C מתחת ל-7 .הכל בסדר פרט לעיין שמאל: דימום מתחת לארקדה העליונה, דימומים קטנים בודדים. בעיין ימין: MA'S בודדים. מה פירוש האבחון, לאן זה הולך, מה צריך לעשות? האם מסוכן?

30/03/2017 | 18:04 | מאת: פרופ׳ דב וינברגר

כל הממצאים מתאימים לסוכרת ברשתית העין, לפי התיאור יש לבצע מעקב קבוע אצל רופא עיניים ואולי מעקב ע״י צילומים בהתאם

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות