ניתוח קטרט ובועת אויר

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/02/2016 | 10:45 | מאת: אבי

לפני יומיים עברתי ניתוח קטרט ואני רואה בעין הזאת מטושטש לגמרי יש לי בעין כמו בועת אויר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה האם זה יעבור מכיוון שאני רואה בעין המנותחת כמו לפני הקטרט ואני בלחץ האם יכול להיות שהניתוח לא הצליח ואיך מטפלים בבועת אויר הזאת בתודה מראש

12/02/2016 | 12:42 | מאת: פרופ' דב וינברגר

מציע להמתין, הבועה תעלם תוך מספר ימין. אני בדרך! כלל שבועיים זה זמן נכון לבדיקת תוצאות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות