OCT

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/12/2014 | 08:39 | מאת: רינת

שלום רב, נשלחתי לבדיקת שדה ראייה וOCT. לנוכח התוצאות של ה OCT VTT האם עלי לחזור לרופא בדחיפות , שכן בדיקת שדה הראיה תתבצע בעוד כחודשיים. מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. עין ימין פני הזגוגית מופרדים לכל אורך הרשתית ומודגמים בנםרד ממנה עובי רשתית המקולרית 280 מקרון. עין שמאל הפרדה חלקית של פני הזגוגית מהרשתית עם שארית חיבור מקולרית. עובי הרשתית המקולרית 287 מקרון. תודה!

13/12/2014 | 11:42 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אם כך, מה השאלה? לפי מה שכתוב, נראה בסדר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות