היפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/12/2014 | 23:44 | מאת: רחל

לפני חודשיים חלה אצלי היפרדות זגוגית בעין אחת ולמרות שעברו כבר חודשיים עדיין יש לי ברקים והבזקים בזווית השמאלית של העין. נבדקתי כבר פעמיים ע"י רופא עיניים ונאמר לי שהרישתית תקינה. 1. האם הימשכות הברקים כבר חודשיים אחרי ההיפרדות מעידים שהרישתית עדיין בסכנה ? 2. האם התעמלות הכוללת תנועות ראש לכל הצדדים, מעקב עם העיינים אחרי תנועות הראש, פיתולי גוף ותרגילי התעמלות נוספים רגילים מותרים לי ולא מגדילים את הסיכון אם קיים.

13/12/2014 | 11:45 | מאת: פרופ' דב וינברגר

מדובר בכך שהתהליך עדיין נמשך וכל עוד יש ברקים מדובר במשיכה של הזגוגית את הרשתית, אינך מוגבלת בשום פעילות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות