נקודות שחורות ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

29/09/2014 | 23:49 | מאת: אורנית

שלום למומחה, בני בן החודשיים נבדק היום אצל רופאה התפתחותית שראתה במכשיר נקודות שחורות ברשתית של בני ונתנה לי מכתב הפנייה לרופא עיניים.יש לציין, שלבני הפרשות מהעיניים והוא קיבל משחת סינטומיצין מרופאת ילדים. לאחר שימוש במשחה החלה תופעה שהוא דומע. אני מודאגת ממה שראתה הרופאה, מה זה אומר? כמובן שקבעתי תור לרופאת עיניים, אך התור לא קרוב. אודה לך על הסברך. בברכה, אורנית

29/09/2014 | 23:56 | מאת: אורנית

שלום שוב, ההודעה הקודמת לא נקלטה במלואה. אחזור על העיקר: בני בן החודשיים נבדק היום ע"י רופאה התפתחותית. היא בדקה את עיניו ואמרה שיש נקודות שחורות והפנתה לרופא עיניים. אני מודאגת, מה זה יכול להיות? היו לו הפרשות וקיבל משחת סינטומיצין מרופאת ילדים. אחרי השימוש, החלה תופעה שדומע. קבעתי תור, אבל הוא לא בקרוב. אנא, אודה לך על הסברך. תודה רבה, אורנית

02/10/2014 | 22:42 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין כל קשר בין הדמעת ו נקודות שחורות שראתה הרופאה, אני מציע שהילד יבדק אצל רופא עיניים מומחה לילדים שירחיב את האישונים ויראה במה מדובר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות