CSR בהריון ולידה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/09/2014 | 08:19 | מאת: יעל

שלום, לפני כשנה וחצי הופיע בעין ימין CSR שחלף מעצמו לאחר כמה חודשים. לפני כחודשיים הופיע שוב לכמה ימים ונעלם ועכשיו הופיע שוב (כולל תחושת סינוור קלה שלא הייתה בעבר). אני בהריון בחודש שישי וחושבת קדימה על הלידה, האם המאמץ שבלידה יכול להחמיר את הבעיה? האם כדאי מראש לתכנן ניתוח קיסרי? תודה, יעל

10/09/2014 | 12:51 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין לך מה לחשוש. מאמץ הלידה לא מחמיר את המצב.

10/09/2014 | 12:58 | מאת: יעל

תודה!

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות