קאטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

18/10/2008 | 08:18 | מאת: רון

כמה עולה כל עדשה בניתוח קאטארקט ואיך אפשר להתאים את מיספר העדשה אם הראיה הנווכחית לא מושלמת ולא חדה והאם רצוי לעשות את הניתוח בבית חולים למי שסובל מיתר לחץ דם גבוה ומסוכרת וגם אנמיה והאים אפשר לחזור לאחר יום מהניתוח לפעילות רגילה ללא שום הגבלה ואפילו לעבוד פיזית במאמץ ולישחות

ישנן עדשות שונות בטווח מחירים רחב. מחיר העדה כלול בדרך כלל במחיר הניתוח. את העדשה מתאימים בעזרת מדידות (קמירות קרנית ואורך העין ) אשר אינן תלויות או קשורות לראיה. את הניתוח ניתן לבצע הן בבי"ח והן במרכזים אמבולטוריים, גם עם כל המחלות שציינת החזרה לפעילות גופנית הינה מדורגת ונמשכת מספר ימים עד שבועות

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות