עמימות בעין שמאל

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/10/2008 | 21:24 | מאת: מושון רחובות

שלום לרופא הפורום-לפני 10 שנים עברתי ניתוח קטרקט מוצלח ב-2 העיניים וכרגע יש לי עמימות קלה אך מטרידה בעין שמאל. גילי 58 ובריאות תקינה.נבדקתי בקופ"ח ולטענת הרופאהכל תקין וכנראה הסיבה היא שאני "רואה" את הג"ל בעין ולא ניתן לעשות דבר האמנם? אבקש חוות דעתכם חג שמח מושון רחובות

שלום רב, אכן אפשרי שהבעיה בזגוגית (הג'ל בעין) או התפתחות עכירות הקופסית האחורית ("קטרקט משני") בדיקת רופא עיניים תיתן ללא בעיה את האבחנה. במידה והבעיה בג'ל - אכן לא עושים דבר מאחר והטיפול מסוכן מהבעיה וניתוח אינו מוצדק

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות