אובאיטיס דלקת פרקים של גיל הילדות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

04/06/2008 | 20:04 | מאת: מ.

שלום ביתי חלתה בגיל שנה וחצי בדלקת פרקים של גיל הילדות ומאז אובחן גם אובאיטיס.כיום בת 24.לפני חמש שנים איבדה ראייה בעין ימינה ולאחרונה גם בעין שמאל.התחיל בקטרקט ואחכ בלחץ נמוך של העין וחוסר אפשרות לייצר נוזל ולשמור את נפח העין.אינה רואה כמעט דבר למעט קצת אור וחושך מידי פעם. האם ניתן לעשות עוד משהו?מה בנושא השתלה?

שלום רב, המקרה של בתך נשמע כמורכב ומסובך מכדי שאוכל לענות באופן מקצועי על שאלתך. קיימים פקטורים רבים אשר יקבעו אם יש סכוי מעשי לשיפור הראיה אך לשם כך נדרשת בדיקה יסודית ומקיפה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות