פלשים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/09/2008 | 10:09 | מאת: לילי

שלום , לפני כשנתיים אמי עשתה ניתוח קטרת בעיניים ולאחרונה החלו להופיע לה פלשים נקודות שחורות פתאום מה עושים?

הולכים לבדיקה אצל רופא עיניים , ורצוי בהקדם. הופעת הבזקים בעיניים יכולה להעיד על משיכת הרשתית על ידי הזגוגית ויכול להווצר קרע ברשתית אשר עלול להתפתח להפרדות רשתית. הסכוי לכך אינו גבוה אך ניתן לשלול רק בבדיקה עם הרחבת אישונים. בשלבים מוקדמים ניתן לטפל בעזרת ליזר ולמנוע התקדמות להפרדות רשתית ולכן לזמן יש בהחלט חשיבות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות