האם טישטוש לבן שמאווט את הראיה יכול להיות סימן

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

27/08/2008 | 00:42 | מאת: רוני

יכול להיות סימן לקטרקט ולא חייבים להיות רוב הסימפטומים שכתבת קודם לכן בתשובתך?

לקרטקט יכולות ליות הסתמנויות שונות ומגוונות ואין סימן אחד ויחיד שמאפיין את הקטרקט. :טישטוש לבן" יכול גם הוא להיות מקטרקט אך אז מדובר על עכירות קבועה, אשר אינה משתנה בשעות היום או זזה מצד לצד (אילו אופיניות לעכירויות בזגוגית). בדיקת רופא עיניים תוכל בקלות להבדיל בין המצבים השונים ולקבוע את האבחנה המדויקת

28/09/2008 | 02:55 | מאת: רוני

לפי מה שידוע לי יש לי אכירויות הן בגלל הרטינופטיה מפגות ויש לי גם קטרקט אחורי האם כל מה שכתבת לי כתשובה לטישטוש בראייה שהוא אולי אחד מהתופעות שקורות בקטרקט השאלה היא האם ניתן לנתח ולטפל בזה או שזה לא בר טיפול? אודה לך עם תוכל להשיב לי על שאלה חשובה זו בברכה , רוני

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות