האם יש לקטקרט עדשות מתוחכמות יותר מהמולטיפוקליות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

31/01/2010 | 11:37 | מאת: הוגו

קראתי בעיתונות שלאחרונה השתילו עדשות "ביוניות" יעילות יותר מהמולטיפוקל ועם אבחנה גבוהה (מעין היי-דפנישן), פרי פיתוח חדיש שאמורות להחליף את המולטיפוקליות "הרגילות". האם זהו ברווז עיתונאי או יש דברים בגו ושווה לחכות להן?

לא לגמרי ברור לי למה הכוונה אבל כנראה שמדובר על עדשות מולטיפוקליות א-ספריות. העדשות הא-ספריות הן עדשות שאמורות לתת איכות ראיה מעט יותר טובה והן נכנסות לשימוש גם במונו וגם במולטי-פוקליות. עדיין לא ברור לחלוטין מה חשיבות הא-ספריות אבל זה הטרנד היותר חדש.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות