קטרקט ואנאירידיה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/08/2008 | 14:49 | מאת: איציק

שלום רב נאמר לי ע"י רופא העיניים שלי שיש לי קטרקט בשל לניתוח אך אני סובל גם מאנאירידיה והוא המליץ על השתלת עינית אנאירידיהאחרת הסינוור יגבר האם ידוע לך משהו על כך והיכן אוכל למצוא חומר על נושא זה? בתודה מראש! איציק

שלום רב, קיימות אכן עדשות מיוחדות לאנאירידיה = חוסר קשתית. העדשות מיוצרות בהולנד (Ophtec) ובגרמניה (Morcher).השתלת העדשות דורשת ניסיון רב וניתוח שונה מהרגיל מאחר ומדובר בפתיחת עין רחבה במיוחד להשתלת העדשה הקשיחה (אין עדשות מתקפלות לחתך קטן לטיפול באנאירידיה) היתרון הוא שבניתוח אחד מטופלות 2 הבעיות יחד. תוכל למצוא חומר באתרי 2 החברות שציינתי.

26/08/2008 | 15:54 | מאת: איציק

האם ישנם מקומות / רופאים בארץ שמבצעים ניתוח מסוג זה?

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות