נתוח ירוד - סוגי עדשות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

04/08/2008 | 21:34 | מאת: דןש

אילו סוגי עדשות מושתלות בניתוח ירוד האם עדשה מתוצרת הארץ היא באיכות גבוהה או שקימות עדשות איכותיות יותר תודה

מירב העדשות המושתלות כיום ם מחומרים רכים המאפשרים להכניס את העדשה בצורה מקופלת דרך חתך קטן, ובתוך העין היא נפרשת לצורתה המקורית. החומר ממנו עשויות העדשות הוא חומרים אקרילים הידרופוביים או הידרופיליים (בדומה לעדשות מגע) או מסיליקון. העדשות המיותרות בארץ (עדשות חניתה) הן באיכות מצוינת ועומדים בכל סטנדרט איכותי עולמי

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות