התנהלות לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/12/2016 | 04:54 | מאת: שרונה

שלום רב, איזו תנוחה בשינה מומלץ לישון אחרי ניתוח קטרקט מורכב ומאיזו להימנע? מתי מותר לצבוע שיער במספרה? מתי אפשר להתקלח אם אין ברשותי מגן פלסטיק? בתודה רבה מראש.

אחרי ניתוח עם חתך קטן בלי תפרים אפשר לישון בכל תנוחה אך בשבוע הראשון יש לישון עם מגן עין. בניתוח עם חתך גדול ותפרים כדאי להמשיך ולישון עם המגן במשך 2-3 שבועות ושוב אין מניעה כך לישון גם על הצד המנותח. כדי להימנע מהרטבת העין יש להקפיד לעצום את העין או לחפוף כמו במספרה וגםמאין מניעה מצביעת השיער. האדים של החומר אינם מהווים בעיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות