תראה עם מה מסתובבים בשכונה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/06/2008 | 21:41 | מאת: לחיע

http://www.youtube.com/watch?v=qNwJ8CWijhs הם מכוונים את זה בלילה לשגע אנשים ..וגם עליהם מי בכלל מוכר את זה פה ? שיש חשש צריך להגיד לרופא עיניים? או שאם יש בעיה הוא אמור לראות לבד? למה זה אמור להזיק? יש מצב שזה מזיק והרופא לא יכול לראות?

לייזר בעצמה גבוהה יכול גם לחתוך פלדה. אסור להיחשף לכל לייזר בעצמה גבוהה והעוסקים בטיפולי לייזר מחוייבים לשמור על תנאי בטיחות גבוהים. בכל חשש לחשיפה לליזר בעיניים רצוי להיבדק על ידי רופא עיניים לקבוע אם נקבע נזק והאם יש צורך בטיפול. אנא הזהרו, זה אכן מסוכן.

25/06/2008 | 16:39 | מאת: לחיע

האם הוא יוכל לראות אם הראיה נפגעה? או שיבדוק את הרשתית? מה עוד יכול להפגע? ממשחקים של ילדים כאלה? תודה!

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות