לקיחת תרסיס לאף סטרונאז כשיש בעיות עיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/08/2016 | 11:09 | מאת: אלון

שלום רופא אלרגיה רשם לי לקחת סטרונאז 3 פעמים ביום כל פעם 2 טיפות בכל נחיר יש לי קטרקט בעין . שדה ראיה ולחץ עין שלי תקין אבל הייתי במעקב גלאוקומה כיוון ש OCT שלי גבולי וכן הדיסקיות שלי הן 0.9.. רופא עיניים בסוף הכריע שאין לי גלאוקומה האם בטוח לקחת את הסטרונאז?

אכן שאלה טובה. לתקופה קצרה של שבוע שבועיים סביר להניח שהעניין בטוח. החשש הוא מעליית לחץ תוך עייני בעיקר ולכן אם השימוש מתארך כדאי למדוד לחץ במהלך השימוש.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות