שאלות לאחר ניתוח קטרקט בעין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

22/05/2016 | 10:07 | מאת: אור

עברו כשבועיים מאז הניתוח בעין והושתלה עדשה לראייה טובה מקרוב. אך יש לי 3 שאלות: 1 בבוקר עם הקימה ופתיחת העין, ממש לא רואה כלום מקרוב, האם תקין? 2 האם תקין שלוקח בבוקר כשעתיים ויותר עד אשר מתחדדת הראייה ואפשר לקרוא? 3. האם יסתדר כעבור זמן והתופעה תחלוף או שמא יש בעייה. תודה רבה

שבועיים אחרי ניתוח הראיה פחות או יותר צריכה להיות די טובה אבל יש מקרים קצת יותר מורכבים שבהם לוקח זמן להתאושש. ייתכן שיש עדיין מעט בצקת קרנית שמפריעה בעיקר מיד בבוקר ומתבהרת וייתכן שמדובר בהתייבשות העין בלילה ואז כדאי לישון עם ג'ל לובריקציה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות