נקודות שחורות בעיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/07/2009 | 13:01 | מאת: אופיר

שלום אני אופיר בן 22.. לאחרונה הבחנתי בתופעה של נקודה שחורה בעין שמאל,שזזה בעקבות העין... והנקודה הלכה והתפשטה ליותר נקודות ולאחרונה הבחנתי שגם בעין השניה יש נקודה כזאת לאחר מכן ניגשתי לרופאי עיניים בדחיפות...הם טענו שהם לא רואים שום סימן לכך וטוען שהעין בסדר גמור כיום אני כבר חודש וחצי עם התופעה בעין באופן רציף...אשמח אם תעזרו לי בנושא לאיזה כיוון זה והאם הבעיה תיפתר או אם יש טיפול לכך והאם ללכת לרופא מומחה(באופן פרטי) בתחום? ואיך זה יתכן שאף רופא עיניים לא מכיר את התופעה?

התופעה מוכרת ונקראת POSTERIOR VITREOUS DETACHMENT ונובעת מהתנתקות הזגוגית מהרשתית. כשהתופעה חדשה יש צורך בבדיקה על מנת לוודא שאין קרע נילווה ברשתית.

11/07/2009 | 21:10 | מאת: אופיר

הייתי בבדיקה אצל הרופא והוא שלל את הpvd וגם את אופצית עכירות הנוזל

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות