גירוד העין לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/11/2015 | 20:58 | מאת: חנן

לפני כ 8. ימים עברתי ניתוח קטרקט בהצלחה . אתמול נבדקתי על ידי המנתח והיה תקין . היום בטעות שפשפתי את העין בחוזקה ומאז העין אדומה דומעת מגרדת וכואבת במקצת . שאלותיי - האם יכול להיות שגרמתי נזק כלשהו לעין כולל פגיעה בחתך הניתוח ? האם יכול להיות שהעדשה המושתלת זזה ממקומה ? האם עליי לגשת למיון עיניים ? תודה ..

לא סביר שגרמת לנזק משמעותי בשלב זה. ייתכן ששרטת את העין או שהעין יבשה או מגורה ולכן גם גרדת אותה. אם הראיה בסדר ומחר תרגיש טוב יותר אין צורך להילחץ אך אם מחר העין תמשיך לכאוב ותרגיש בעיה כן כדאי לגשת להיבדק.

05/11/2015 | 23:18 | מאת: חנן

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות