נתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/10/2015 | 14:27 | מאת: שולה

עברתי לפני שבועיים נתוח קטרקט בבית חולים צבורי (יש לי pxf) היתה לי בצקת לאחר הניתוח. הניתוח עבר בהצלחה אני רואה טוב העדשה ממוקמת טוב רק נאמר לי עדין לא לעשות פעילות מאומצת .אני רוקדת רקודי עם(מקפצת בריקודים)מתי אוכל לחזור לריקודים.?

עקרונית אפשר לחזור לפעילות של ריקודים אבל את חייבת לקבל אישור מהמנתח שלך כי ייתכן שהוא יודע משהו שאני לא יודעת שקשור ליציבות העדשה. אחרי חודש בכל מקרה לא צריכה להיות בעיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות