ישראל

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

20/06/2009 | 12:22 | מאת: אמה

שלום אימי בת 80+ סובלת ממחלות רבות בינהם מחלת ריאה כרונית פירפורי פרוזדורי הלב מטופלת בין היתר בקומדין. לאחרונה סובלת מבעיות ראיה בעין אחת (שמאל) בימין לא רואה בכלל מאז ומתמיד. הרופא הציע ניתוח קטארט בעין שמאל. אנו חוששים שאם חלילה יקרה סיבוך. האם מומלץ למתח את העין היחדה גם אם הראיה לקויה. תודה מראש אמה

כאשר ישנה עין יחידה שרואה נהוג להמתין עד שהראיה יורדת מספיק, בדרך כלל למתחת ל- 6/12 לפחות ויש הפרעה תפקודית, בקריאה ובראיה למרחק. בהחלט כדאי לשקול ניתוח. בסה"כ הניתוחים מאד מוצלחים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות