טיפות לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

24/04/2024 | 12:26 | מאת: אביאל

שלום וברכה ! יש לי ניתוח קטרקט בעוד כשבועיים וחצי הרופא נתן לי טיפות אלה לקחת ושכחתי כמה זמן לפני הניתוח שמים את הטיפות שבועיים או שבוע אלה הטיפות:"אטרוספן" 1% להנרחבת אישון וכן "נבנק" (nevanac) 0.1% וכמה פעמים ביום והאם לקחת ביחד ! תודה רבה וחג שמח

24/04/2024 | 12:44 | מאת: נ.ב

או שטעיתי בקשר לטיפות "נבנק" האם הם מיועדות רק לאחר הניתוח ולא לפני??

זה משתנה בין רופא לרופא. לדעתי עדיף לשאול את הרופא שלך. אני רושמת את הנבנק מ-3 ימים לפני הניתוח. אני מניחה שכם אטרוספן ניתן בטותו אופן.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות