לאחר ניתוח קטרקט עין ימין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

26/03/2024 | 16:11 | מאת: רחל

שלום רב ,בתאריך 28,2,24 עברתי ניתוח קטרקט. הייתי בביקור שבוע לאחר הניתוח אצל הרופאה. מנתחת אמרה לי להמשיך עם 5 טיפות סטרודר ו5 טיפות נבנק ביום, עד הביקור הבא בתאריך 31,3,24. האם טיפות סטרודר לחודש זה לא הרבה לעין ?לא מהווה סיכון כי קראתי שזה לא בריא לעין ,כי הרופאה לא אמרה לי להוריד בהדרגה מהמינון של הטיפות אודה לך מראש על תגובתך

זה די הרבה אבל אולי זה חיוני. אולי לא הבנת נכון? שווה לברר אצל הרופאה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות