הילה לבנה אחרי ניתוח קטראט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/03/2024 | 09:27 | מאת: גיל

שלום דר. עברתי אתמול ניתוח קטקאט בעין ימין ואני רואה קצת מטושטש. הבנתי שזה טבעי אחרי הניתוח. הדבר שקצת מלחיץ אותי זה שבכל פעם שאני מסתכל על משהו לבן (למשל בטלוזייה תמונה עם שמיים או מבעד לתריסים סגורים עם מרווחים) יש לי הילה לבנה סוג של פסים לבנים מעל האובייקט. מה זה ? זה דבר טבעי יום אחרי ניתוח ? תודה כל התגובה !

21/03/2024 | 11:03 | מאת: גיל

הבהרה לשאלה, אני רואה את ההילה הלבנה רק כשאני מסתכך במרכז העין. אם אני מרים את הראש כדי להביט בחלק התחתון של העין ההילה נעלמת.. רק לציין שיש לי היום ביקןרת את המנתח בערב :) תודה !

סביר להניח שההילה נובעת מהעובדה שהאישון עדיין מעט מורחב. ייתכן שיש מעט בצקת קרנית שיכולה גם לתרום לכך. בכל אופן הכל תפוי להשתפר בימים הקרובים.

21/03/2024 | 23:22 | מאת: גיל

המון תודה ! :)

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות