לאחר ניתוח קטרקט עין ימין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/03/2024 | 16:31 | מאת: שולה

שלום רב לאחר 6 ימים ניתוח קטרקט עדין רואה מעט מטושטש ולא צלול לגמרי הרופאה אמרה לי להמשיך עם טיפות סטרודקס ונבנק לחודש. בסיכום ביקור היה כתוב מעט עכירויות באנדותל א), מה זה אומר והאם יעבור ב,) טיפות סטרודקס זה סטרואידים לקחת חודש זה לא הרבה או מזיק? תודה מראש על תשובתך,

לא יודעת מה הכוונה שם בדיוק. האנדותל הינו השכבה הפנימית של הקרנית שחשובה לשקיפות הקרנית. ייתכן שישנם תאי דלקת על האנדותל. סטרודקס הינו סטרואיד ולוקחים לפי הצורך, אם הרופאה חושבת שזה מה שצריך אז יש לקחת את המינון הנ״ל.

05/03/2024 | 20:45 | מאת: שולה

תודה על תשובתך ,להמשך השאלה האם המשך הטיפול עם הטיפות הדלקת באנדותל. אמורה לחלוף לי תודה

ראשית- כאמור, אני לא בטוחה שאני בכלל מבינה את מהות הבעיה אז לא יודעת לענות על השאלה. עם זאת- עברו רק 6 ימים, סיכוי גבוה מאד שהכל יסתדר וישתפר בקרוב

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות