סמארטפון חדש גורם ל GLARE ו HALO מוגברים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

01/03/2024 | 15:14 | מאת: מתעניין

שלום רב, רכשתי גלקסי S24+ לציין שאני שנה אחרי קטרקט רואה מצויין עם מעט הילות מסביב לאורות בלילה. רכשתי מכשיר טלפון חדש. אני רואה הילות מסביב לאותיות, יש יא נוחות בעיניים ובכללי אני מרגיש שיש פחות סבילות לאורות מאז תחילת השימוש בטלפון. ניסיתי לשחק בכל ההגדרות של הטלפון אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור. האם יש לכם מטופלים שוסבלים מתופעה דומה? האם יש המלצה לטלפון אחר שהוא יותר ידידותי לעיניים?

לצערי לא מתמצאת בטלפונים אבל כדאי לנסות טיפות נגד יובש 3-4 פעמים ביום. ייתכן שכל ההפרעה נובעת מתמכרות למכשיר החדש והתפתחות של יובש?

02/03/2024 | 19:48 | מאת: מתעניין

מה הכוונה בתמכרות? השאלה אם יש לך מטופלים לאחר ניתוח קטרקט שמתקשים לראות את האותיות כמו שצריך בטלפון בגלל הילות או שהטלפון גורם להם לאי נוחות משמעותית בעיניים. לצייןש אני לא משתמש הרבה בטלפון, במיוחד לא לאחר החוויה שלו על העיניים

התכוונתי להתמכרות לגלילה בטלפון במשך זמן ממושך. באופן כללי לא זוכרת תלונות דומות לשלך באופן ספציפי.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות