ניתוח קטארקט טווח זמן

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/02/2024 | 06:09 | מאת: כרמל

שלום, לפני שבועיים עברתי ניתוח קטארקט בעין שמאל, שאלתי היא האם יש טווח של זמן מתי כדאי לנתח את העין השניה? אשמח לתגובה. תודה כרמל

מנתחים אפילו אחרי שבוע אבל טוב להמתין למצב שבו התוצאה בעין הראשונה ברורה כדי לתכנן מה רוצים בדיוק לעשות ולמה לכוון בעין השניה. כמובן מנתחים רק אם באמת יש קטרקט שמצריך ניתוח ולא סתם.

25/02/2024 | 11:06 | מאת: כרמל

ברור שהעין השניה חייבת לעבור ניתוח . אני פשוט מתלהבת כי בעין המנותחת אני רואה טוב אם כי אצטרך משקפי קריאה לקרוב. לפני הניתוח הרופא הסביר שזה מה שיקרה. ותודה רבה על התשובה המהירה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות