צלינדר שנשאר גם עם עדשה טורית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/02/2024 | 18:16 | מאת: שיר

האם יכול להיות שעדשה טורית, על אף הבדיקות והחישובים, לא יעילה? לאחר ניתוח קטרקט הושתלה עדשה טורית לצילינדר נמוך יחסית. 1. כעת, שלושה חודשים אחרי הניתוח הצילינדר 3/4. מה זה אומר?

צריך לבדוק את העניין אבל בהחלט ייתכן שהמדידות היו מוטעות או החישוב או שהעדשה הסתובבה על צירה. אפשר לעשות בדיקה ״הפוכה״ כשהעדשה כבר הושתלה ולראות אם אפשר לשפר את הצילינדר שנותר על ידי חיוג של העדשה שבעין לזוית שונה.להחליף עדשה יהיה מוגזם לצילינדר כזה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות