ירידה בחדות הראיה מספר שבועות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/01/2024 | 18:12 | מאת: איתן

שלום, נותחתי בשתי העיניים הושתלו עדשות הייהנס טוריות בשתי העיניים לראיה לרחוק. בעין ימין הושתלה עדשה עם ״מינוס חצי״ כך שתתאפשר מעט יותר ראיה לטווח קרוב יותר ללא משקפיים. נמצא כשלושה שבועות אחרי הניתוח השני ושמתי לב כי יש שינוי בראיה בעין ימין. רואה מטושטש יותר ממה שראיתי. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

זה יכול להיות שינוי קל ברפרקציה, המספר, שמתייצב רק אחרי מבפר שבועות. אופציה נוספת- בצקת מקולרית. כדאי להצע בדיקת OCT.

08/02/2024 | 12:08 | מאת: איתן

תודה על התשובה, במידה ומדובר בשינוי ברפרקציה, האם ניתן לתקן בניתוח לייזר?

שינוי במספר בצקת במקולה בצקת קרנית הכי סביר בצקת במקולה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות