תיקון עדשה בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/01/2024 | 09:14 | מאת: חיים

ד"ר מיכאלי תודה על תשובתך. ברשותך מבקש להרחיב את השאלה: כרגע לאחר הניתוח, עקב הטעות, ב 2 העיניים אני רואה למרחוק וזקוק למשקפיים לראייה מקרוב, מחשב, טלפון וכדומה.הניתוח היה בעין ימין שהיא כנראה הדומיננטית. אם וכאשר אעבור ניתוח קטרקט בעין שמאל, אם תושתל בה עדשה לראייה מקרוב האם הבעיה תבוא על פתרונה? תודה.

כן. תהיה במצב של מונו-ויז׳ן. עין אחת תראה למרחק ואחת לקרוב. למעשה עדיף לכוון את העין הדומיננטית למרחק.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות