תיקון עדשה בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/01/2024 | 07:00 | מאת: חיים

שלום דוקטור, עברתי ניתוח קטרקט בו בטעות הושתלה עדשה לראייה מרחוק במקום לראייה מקרוב. נאמר לי כי האופציות לתיקון מעבר לשימוש במשקפיים הן ניתוח נוסף להחלפת העדשה בעדשה מתאימה או ניתוח לייזר לשינוי העדשה לראייה מקרוב. האם אפשרי ומה היית ממליץ? תודה.

האופציות העדיפות במקרה כזה- תוספת עדשה שמתקנת את הפער או החלפת עדשה. במקרה הפוך של כיוון לקרוב במקום לרחוק יותר קל לתקן בלייזר. במקרה שלך לדעתי זה יותר מורכב.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות