עכירות בקרנית ליחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

17/01/2024 | 19:34 | מאת: עדיגיל

שלום אני חודש וחצי לאחר ניתוח קטרקט. סבלתי מבצקת שמטופלת בנבנק. כעת הרופא אומר שהבצקת מינמלית אבל יש לי עכירות במרכז הקרנית שמפריעה לי. האם זו תופעת לוואי מוכרת? האם יש סיכוי שיעבור? האם את הניתוח בעין השניה כדאי לעשות בלייזר, זה קשור?

העכירות בקרנית יכולה להיות קשורה לטיפות הנבנק. אפשר לנסות טיפולים בטיפות של סטרואידים, דמעות מלאכותיות ודברים נוספים. יש סיכוי טוב שזה ישתפר. לייזר לא קשור למניעת בצקת בניתוח השני.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות