משקפיים לאחר ניתוח מונווישין/ מיני-מונווישן

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

24/12/2023 | 19:13 | מאת: נתן

הרבה תודות 1) האם משקפים עם תיקון לעין שנשארה עם מיופיה לאחר ניתוח קטרקט מונווישין מונעים את הירידה בראיה תלת מימדית / סינוור עליה כתבת ? 2) הא יש בעיית הסתגלות למשקפים לאחר שהמח התרגל לשוני בין שתי העיניים ? תודההההה

משקפיים יכולים לשפר את הרטיה התלת מימדית וכם מסייעים מעט בהורדת סינוור. לא צריכה להיות בעיית הסתגלות, למעט אם הפער בין העיניים גבוה, בדרך כלל מעל 3 דיופטריות, יכולה להיות כם אי נוחות עם המשקפיים.

25/12/2023 | 13:18 | מאת: נתן

ד"ר מיכאלי רק מנצל את ההזדמנות להגיד תודה על תושבות הכה מקצועיות , מהירות בהירות ובכלל....

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות