טיפות נבנק שהתחלתי להשתמש בהן אתמול שנה ועשרה חודשים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

13/09/2023 | 18:34 | מאת: ריקי

עברתי ניתוח קטרקט לפני שנה ועשרה חודשים בעין ימין מאז תמיד הרגשתי גוף זר בעין. עד עכשיו הרופאים אמרו מיד שהכל בסדר. אתמול התחלתי טיפול בטיפות נבנק ומאז אני מרגישה עוד יותר גרוע מבחינת גוף זר בעין. אני מבקשת חוות דעתך,

לא הסברת למה התחלת נבנק? רופא בדק והמליץ על זה? מה הסיבה? ייתכן שיש סיבה לשימוש בנבנק שלא כתבת. בדרך כלל כשנגד תחושת גוף זר עדיף לקחת טיפות ומשחות לובריקציה בלבד. כדאי גם לבדוק שאין סיבה לתחושה כמו שריטה חוזרת או משקעים כמו אבנים קטנות בעפעפיים או ריס שצומח לתוך העין.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות