תחושת אי נוחות בעין לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

18/07/2023 | 08:31 | מאת: סימונה

עברתי ניתוחי קטרקט בשתי העניים לא בלייזר. בעין ימין , שנותחה ראשונה נמשך גירוי לא חזק אך מטריד. הרופא המנתח אמר לאחר בדיקה כי יש צמיחה מחודשת של תאים על העדשה המושתלת. רשם לי טיפות פרד פורטה לחודשיים. חודש ראשון שלוש פעמים ביום וחודש שני פעמיים ביום. בתום שלוש חודשים יוחלט האם יש לבצע תיקון בלייזר. השאלה: האם להמתין שלושה חודשים או לגשת לרופא אחר לתיקון בזמן הקרוב?

לחכות בלי ספק. ייתכן שהמצב יוטב עם הטיפות וגם לא כדאי לבצע את הלייזר מוקדם מדי אם אין חובה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות