מה היא הבדיקה שאני צריך לבצע.

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/07/2023 | 22:34 | מאת: דניאל

ערב טוב בן 58 מרכיב משקפיים מזה שנים רבות , היום ניגשתי לחנות משקפיים לצורך בדיקה עקב ירידה בראיה , המוכר במקום שוחח עם האופטומטריסט של הרשת וזה אמר לו שאני צריך לבצע קודם בדיקת cycloplegic refraction ולפי תוצאות הבדיקה הזו אגיע להתאמת משקפיים. אף פעם לא בצעתי בדיקה כזו ואינני יודע מה מטרתה. אודה לקבלת מידע על הבדיקה הזו ועל הרלוונטיות שלה להתאמת משקפיים וכן לדעת מי מבצע בדיקה כזו והאם יש צורך לקבל הפנייה גם מרופא ? אודה מאוד לתשובתיך

מדובר בבדיקת ראיה עם טיפות וזה מתבצע אצל רופא עיניים. לא יודעת מדוע ביקש זאת באופן מיוחד. הבדיקה אמורה להיות מבוצעת אצל כל רופא עיניים אבל לא כל רופא ירגיש בנוח לבצעה. אין צורך בהפניה מיוחדת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות