קטרקט משני - יאג לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

08/06/2023 | 10:03 | מאת: אדם

שלום רב, לייזר יאג קפסולוטומי לטיפול בקטרקט משני: 1. כמה זמן לאחר ההליך ניתן לבצע פעילות גופנית ספורטיבית ? 2. האם יש צורך במנוחה במצב של ישיבה כדי לאפשר שקיעה של פלוטרס במידה ונוצרו ? 3. עליה בלחץ התוך עיני - האם עולה תמיד ? באילו מקרים ניתנות טיפות להורדתו ? מתי אמור לחזור למצב הקודם ? תודה.

לא ידוע לי על מגבלות או פעולות מסייעות אחרי יאג קפסולוטומיה. הלחץ עולה רק במקרים נדירים ובדרך כלל לא מצריך טיפול כי חולף מהר ספונטנית.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות